Kohti syksyä ja sähköisyyttä :)

Kategoriat:Tilitoimisto Lilla
Johanna Anttonen

Tilitoimisto lomailee seuraavasti:

Noora lomalla viikot 28 – 29.

Johanna lomalla viikot 29-30.

Ja koko toimisto siis kiinni viikon 29! Tuolloin puhelimeen ja sähköposteihin vastataan satunnaisesti. Tositteet voi käydä pudottamassa postilaatikosta, katsothan, että ne ovat esim. kirjekuoressa 😉


Elokuussa on hyvä palata levänneenä kausiverojen kimpuun. Muistattehan kaikki kolmen kuukauden ilmoitusjaksossa olevat toimittaa tositteenne ajoissa. Kaikki muutkin odotamme kesäkuun tositteita viimeistään viikolla 30!


Syksy tuo mukanaa pieniä muutoksia mm. aukioloaikoihin. Syyskuusta alkaen toimistossa keskitetään asiakastapaamiset yms asioinnit maanantaille ja perjantaille. Tästä syystä toimiston ovi on näinä päivinä auki vain  sovitusti. Puhelimet toimivat normaalisti 🙂

Toimisto avoinna 1.9.2016 alkaen:

TI – TO: 8.30 – 12.00; 13.00 – 16.30

Tai sopimuksen mukaan!


Syksyn aikana vaihdamme ohjelmiston täysin sähköiseen Visma Fivaldiin. Muuutoksen jälkeen kaikki voi tapahtua niin kuin ennenkin, meille saa tuoda kaiken paperisena ja me kirjamme, mapitamme, tulostamme 🙂 tai asiakkaan niin halutessa, haemme osan tiedosta sähköisenä. Lisäksi asiakkaat voivat halutessaan siirtää esim. oman laskutuksensa Fivaldiin, jolloin tieto on jo meidän käytössämme. Kerromme tästä lisää syksyn aikana.

Muutosta ja uutta ohjelmaa täytyy hieman opiskella. Tästä syystä syksyn aikana toimisto on joitain päiviä kouluttautumassa, näistä ensimmäinen on 16.8.2016. Muista päivistä tiedotetaan kun aikataulut täsmentyvät.

t. Noora ja Johanna