PalvelutTilitoimisto Lilla SU

Yrityksen perustaminen, muutostyöt

Neuvomme aloittavaa yrittäjää yritysmuodon valinnassa sekä tarvittavien lomakkeiden täyttämisessä. Teemme yhtiömuodon muutokset sekä yhtiösopimukset.

Kirjanpito ja tilinpäätös

Kirjanpito pitää sisällään kuukausittaisen kirjanpidon, tilinpäätöksen ja veroilmoituksen. Asiakkaamme saavat kuukausittain tuloslaskelman ja taseen sekä lähetetyt ilmoitukset. Lisäksi huolehdimme verotilistäsi ja seuraamme tuloksen kehitystä ja ennakkoverojen riittävyyttä. Halutessasi saat käyttöösi kustannuspaikat ja projektilaskennan.

Maksuliikenne

Voit ulkoistaa yrityksesi laskujen maksun meille. Kirjaamme laskusi yrityksesi ostoreskontraan ja maksamme laskut hyväksyntäsi jälkeen. Ostoreskontraan on mahdollista saada sähköinen sivulisenssi.

Laskutus

Laskutamme puolestasi. Seuraamme myyntisaatavia ja lähetämme maksuhuomautuksen asiakkaallenne. Hoidamme myös siirrot perintään. Saat laskutuksen omalle koneellesi sähköisellä sivulisenssillä.

Tilintarkastus

Autamme tilintarkastajan etsinnässä sekä huolehdimme aineiston tarkastukseen.

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta voi olla pelkkää palkkojen laskemista tai käsittää kaiken työsuhteeseen kuuluvan työsopimuksista alkaen.
Palkat lasketaan työnantajan ilmoittamien tietojen perusteella alakohtaisia työehtosopimuksia noudattaen. Teemme kuukausi- ja vuosi-ilmoitukset viranomaisille, ilmoitamme sairausajan palkat Kelaan.